In de wereld van het nieuws over pc-games houdt de sleur nooit op. Terwijl ons prachtige virtuele universum om zijn metaforische as blijft draaien, is er veel om naar uit te kijken in het komende jaar. We hebben Hogwarts Legacy, Starfield, Diablo 4 en nog veel meer, maar het is de moeite waard om terug te denken aan enkele van beste pc-games van 2022. Nu Kerstmis ten einde loopt en vuurwerk aan de horizon hangt, hebben we de vrijheid genomen om enkele van de grootste nieuwsgebeurtenissen van het jaar op één plek samen te brengen – wat is er tenslotte niet leuk aan een beetje nostalgie?

Januari

Een van de meest opwindende dingen die uit januari kwamen, was de aankondiging van Blizzard dat een nieuwe game die zich afspeelt in een “geheel nieuw universum” is in de maak, waarmee nog een nieuwe reeks wordt toegevoegd aan de metaforische boog van de maker van Diablo en WoW. Het was echter niet de enige die iets spiksplinternieuws aankondigde, aangezien de maker van Apex Legends, Respawn Entertainment, ook onthulde dat het werkt aan een ander triple A-schutter.

Om het helemaal af te maken, turn-based strategiespel fans waren gezegend met nieuws over een nieuwe studio bemand door de ontwikkelaars van Doom en XCOMdie zich hebben verenigd om meer strategische goedheid te brengen in het steeds groter wordende genre.

Februari

Het hoogtepunt van februari was natuurlijk Elden Ring. Aangeprezen als een van de beste FromSoftware-games aller tijden, de RPG-spel schoot naar de top van de hitlijsten en daagde spelers van over de hele wereld uit om het titulaire item te herstellen. Naast Elden Ring brachten Amazon Games en Smilegate RPG ARPG/MMO hybride Lost Ark naar het Westen na een succesvolle lancering in Korea. Terwijl de serverwachtrijen enorm stegen en spelers vaak de wil om te leven verloren, is de game na de lancering tot bloei gekomen en bevat nu een overvloed aan spannende klassen en zones. Dying Light 2 verdient ook een korte vermelding; wie houdt er tenslotte niet van om zombies te doden?

En tot slot heeft Valve het landschap van draagbare gaming veranderd, zoals we in ons hebben besproken Steam Deck-recensie. Aanvankelijk konden maar weinig mensen de handheld in handen krijgen vanwege een reserveringssysteem en een kavel van mensen die een pre-order plaatsten, maar het apparaat werd al snel een favoriet met opstartschermmods, fysieke accessoires en ontwikkelaars die racen om hun games voor het nieuwe systeem te optimaliseren.

We raden je ten zeerste aan om onze te bekijken Elden Ring-recensievooral omdat het de PCGamesN-game van het jaar 2022. Als Soulslikes niet jouw ding is, is er ook een Stervend licht 2 recensie en Lost Ark-recensie voor u om door te nemen.

Dat noem ik nu pc-gamesnieuws 2022: een krijger steekt zijn zwaard in de grond en een gouden symbool met ringen verschijnt in een groene lucht

Maart

In het kielzog van Elden Ring kwam Final Fantasy Origin: Stranger in Paradise, dat nauwelijks kon tippen aan het succes van FromSoftware. In plaats daarvan, Elden Ring schoot naar de top van de hitlijsten van Steam evenals, eh, porno. In de tussentijd, De Zwerkbalfunctie van Hogwarts Legacy (of het ontbreken daarvan) werd het gesprek van de dag.

Rainbow Six Siege keerde ook terug met Operatie Demonensluier, die een verbluffende reeks Aziatisch geïnspireerde cosmetica heeft toegevoegd, evenals de nieuwe operator en gemaskerde verdediger, Azami – een van de meest invloedrijke personages aan de meta sinds Mira uit jaar 2. Over het algemeen was maart iets rustiger dan februari (niet dat dat moeilijk zou zijn), maar april maakte dat zeker goed.

april

De eerste grote onthulling op de rol van april was WoW Dragonflight, de geruchten volgende World of Warcraft-uitbreiding die van tevoren uitlekte om vervolgens niet lang daarna bevestigd. Met de Dragon Isles op de loer aan de horizon, bevestigde Unknown Worlds ook dat we weer de zee in zouden duiken met Subnautica 3 – releasedatum nog te bevestigen.

Naast deze aankondigingen, Blizzard’s Diablo 2 Resurrected zag de eerste set van klassenbalancering in meer dan 12 jaar terwijl ook de verkoop van een teveel aan vijf miljoen exemplarenen de eerste Overwatch 2 bèta met de nieuwe held Sojourn is op 26 april uitgekomen, waardoor fervente fans van de FPS-game eindelijk iets hebben om hun tanden in te zetten.

Kunnen

In navolging van maart was ook mei een relatief rustige maand. Hype begon te bouwen voor Diablo Immortal en stierf voor de geruchten Marvel MMORPG, die snel en stilletjes werd geannuleerd. Ander nieuws, de acteur voor Elden Ring NPC Blaidd sprak uiteindelijk fans aan die, nou ja, misschien een beetje te opgewonden waren door het personage. Hij beschrijft zichzelf als “warm, opgewonden, getroost en erg geliefd”, het lijkt erop dat het gevoel wederzijds is.

Dat is wat ik pc-gamesnieuws 2022 noem: een rode superheldenvrouw in een rode outfit die rode energie uit haar handen straalt, kijkt in de verte terwijl een man in een cape achter haar staat

juni-

En zo begon de aanval van microtransacties. Blizzard’s Diablo Immortal is eindelijk uitgebracht op zowel pc als mobiel, ondanks dat het oorspronkelijk exclusief was voor de laatste, maar de lancering heeft een blijvende erfenis achtergelaten rond in-game MTX’s en hun legitimiteit. Een punt maken, streamer Quintin ‘Quin69’ Crawford besloot een edelsteen van $ 15.000 in de prullenbak te gooien en stopte toen met het spelterwijl anderen dat probeerden versla het spel zonder aankopen te doen (spoiler alert, het was niet makkelijk).

Terwijl de debatten woedden en Immortal de sociale media domineerde, besloot een World of Warcraft-speler om te draaien 600 miljoen WoW-goud in microtransactiesen een aantal nieuwe, nogal griezelig Starfield-bugs voortgekomen uit het grote hiernamaals – en nee, de game is nog niet eens uit.

juli-

De legioenen van Skarn bleven juli infiltreren, met nieuwe baas Vitaath die spelers hun spreekwoordelijke peuken overhandigten Diablo 3 seizoen 27 eindelijk naar binnen duiken om de talrijke zonden van Immortal goed te maken. Blizzard lanceerde ook de ‘Hell’s Ink’ wereldtournee, waarmee fans de kans krijgen om deel te nemen aan een aankomende Diablo 4-bètatest in ruil voor het in hun huid etsen van het merkteken van de Prime Evil zelf. Een waardevolle uitwisseling, vraagt ​​u? Dat zou ik zeggen.

In minder luchtig nieuws, Stoom was verboden in Indonesiëen De Sims 4 High School Years-update release was een absolute puinhoop gedefinieerd door, nou ja, incest. Ja serieus.

augustus

Augustus was de maand die Genshin Impact (kort) deed schudden als nieuwe anime MMORPG Tower of Fantasy leek MiHoYo’s avontuur in de open wereld omver te werpen. Terwijl Aida er in stijl vandoor ging, werd de wedstrijd meteen geplaagd door hordes hackers met de bedoeling de ervaringen van spelers te verpesten. Het is veilig om te zeggen dat Genshin even wankelde, maar nog steeds erg bovenaan staat.

Sleeper hits Cult of the Lamb en Disney Dreamlight Valley ook uitgebracht in augustus (de laatste in vroege toegang). De eerste blijft een van de schattigste inzendingen van 2022, terwijl DDV een cultstatus heeft ontwikkeld (ha ha) a la Stardew Valley en Animal Crossing. Oh, en iemand ook de Minecraft-kaart volledig ontgonnen na vijf jaar. Dat is er ook.

september

Zei iemand CD Projekt Redtember? Na de rotsachtige lancering van Cyberpunk 2077, Netflix-serie Cyberpunk: Edgerunners bracht massa’s nieuwe spelers terug naar de vergeten RPG, geïnspireerd door de strijd van David en Lucy om te overleven in een meedogenloze wereld. In de nasleep van deze opwinding bevestigden de ontwikkelaars dat a Cyberpunk 2077 DLC genaamd Phantom Liberty staat op de agenda, gevolgd door een vervolg op Cyberpunk 2077. Cyberpunk 2078?

Dat is echter niet alles. The Witcher 4 is inderdaad in de maak, evenals een andere trilogie van door Witcher geïnspireerde games. Wat dit betekent, blijft voorlopig onduidelijk, maar september was de beste maand in jaren voor fans van de serie.

Dat noem ik nu pc-gamesnieuws 2022: een zwarte man staat in de schaduw en kijkt uit een raam, motion capture van acteur Idris Elba

oktober

Na jaren wachten is Overwatch 2 eindelijk gelanceerd, met drie nieuwe helden, een groot aantal nieuwe kaarten en een battle pass voor de klassieke heldenschieter van Blizzard. Het werd echter al snel overschaduwd door zustertitel Call of Duty Modern Warfare 2 en de bijbehorende Warzone 2-release. Het langverwachte vervolg op Plague Tale Innocence, Requiem, kwam ook midden oktober uit en bracht ons terug naar de macabere wereld van het 14e-eeuwse Frankrijk en in de verweerde schoenen van Amicia en Hugo.

Dit alles kaderde in League of Legends Worlds, waar Het anthemische Star Walkin’ van Lil Nas X kon de fans niet voor zich winnenen nieuw vreemde, zwarte kampioen K’Sante relatief snel van de ranglijst van League of Legends verwijderd. Hoewel het een overwinning was voor overal ondervertegenwoordigde gemeenschappen, voldeed het grootste evenement op de LoL-kalender simpelweg niet aan de verwachtingen.

Valve liet mensen eindelijk het officiële Steam Deck-dock kopen na verschillende vertragingen, waardoor mensen hun draagbare gaming-pc konden aansluiten op tv’s en monitoren zoals een Nintendo Switch. Helaas is het gelanceerd met twee grote problemen: een kolossale prijs en goedkopere accessoires van derden die precies hetzelfde doen en al maanden beschikbaar zijn. Bekijk onze Overwatch 2 recensie, Call of Duty: Modern Warfare 2 recensieen Recensie van Plague Tale Requiem voor onze mening over de games van oktober 2022.

november

Van een lek tot een volwaardig Azerothean-avontuur, WoW Dragonflight kwam eindelijk uit in november, sloeg het boek dicht op de verdeeldheid zaaiende Shadowlands en stuwde World of Warcraft naar een nieuw, magisch hoofdstuk.

De nieuwste game die ons meeneemt naar de grimmige duisternis van de verre toekomst, Warhammer 40k: Darktide, werd ook op de wereld losgelaten, maar een overigens positieve start werd ontsierd door een rotsachtige bèta geplaagd door schijnbaar eindeloze prestatieproblemen, zoals we bespreken in onze Warhammer 40k Darktide-recensie. U kunt ook onze bekijken WoW Dragonflight-recensie voor meer informatie over de grootste games van november.

December

Pc-problemen overstegen november en Darktide bleef ons echter infecteren Beoordeling van het Callisto-protocol. Frames laten vallen als warme broodjes, het Dead Space-achtige horrorspel heeft niet helemaal aan de verwachtingen voldaan, waardoor spelers het vergeleken met Cyberpunk 2077 toen het voor het eerst werd gelanceerd. Andere opmerkelijke releases zijn onder meer het superheldenspel in XCOM-stijl, Marvel’s Midnight Suns, ook uitgebracht voor veel opwinding, met een donkerdere, ruigere benadering van enkele van de meest iconische helden en heldinnen van het bedrijf, en High on Life, een surrealistische shooter rechtstreeks uit de geest van Rick en Morty-bedenker Justin Roiland.

Het belangrijkste evenement van december was echter De spelprijzendie de Diablo 4 releasedatum eindelijk onthuld, toonde een nieuwe Gepantserde kernen bevestigde dat tot veel opwinding Hades 2 is inderdaad in de maak. Bij de prijzen veegden Elden Ring en God of War: Ragnarok de concurrentie aan de kant, terwijl indiegame Stray zich miauwend een weg baant naar de overwinning op onder meer Tunic. Natuurlijk was er ook dat willekeurige jochie dat wat waanzin uitspuugde over de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton, maar hoe minder daarover gezegd werd, hoe beter. Lees in plaats daarvan onze Marvel’s Midnight Suns-recensieevenals onze Hoog op Life-recensie om het jaar af te sluiten.

PC Games-nieuws 2022: een groep superhelden in zwart en gouden harnassen loopt naar de camera met een enorme brandende smidse achter hen

En dat is een wrap mensen! Een kerstpakket, als u mij de woordspeling vergeeft. Terwijl we uitkijken naar 2023, is er al genoeg om enthousiast over te worden, en we kunnen niet wachten om het met jullie te delen – 2022 was tenslotte goed, maar als je het ons vraagt, ziet de releasekalender van volgend jaar er sterker uit dan deze keer 12 maanden geleden (de Starfield-releasedatum komt immers).

music 60s and 70s
music 6 word memoirs
music 60 bpm
music 6/8 time
music 66
60s music
60s music artists
60s music playlist
60’s and 70’s music
6 music playlist
6 musical elements of an opera
645 music garmin
6 musical songs
6 musical tickets
music 70s rock
music 70 80 90
music 7 penn state
music 70s soul
music 78 uci
music 713
music 70’s and 80’s free
70s music
713 music hall
70s music hits
70s music artists
70s music youtube
70s soul music
713 music hall houston
7 minute timer with music
70s disco music

By uiq51

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *