Er zijn tal van verrassend stoere en sterke Pokemon binnen de franchise, en elke Mon’ heeft zijn eigen selectie bewegingen om in gevechten te gebruiken. Afgezien hiervan hebben sommige Pokemon serieuze vaardigheden waardoor ze opvallen – zowel in termen van een godachtige figuur als, in sommige gevallen, een aanzienlijke bedreiging. Maar welke Pokemon staan ​​bovenaan de piramide als het om kracht gaat? Hier is onze ranglijst van de top 10 van krachtigste Pokemon.

10. Miauw

Miauw in de Pokemon-anime
Afbeeldingsbron: The Pokemon Company

Mew is een extreem zeldzame Psychic-Type Legendarische Pokemon die slechts een handvol Trainers heeft gezien. Wat Mew zo speciaal maakt, is dat het het DNA bevat van elke bestaande Pokemon en daarom in staat is om elke TM-, HM-, Technical Record- en Move Tutor-beweging te leren (minus speciale kenmerkende bewegingen van een paar bepaalde Mons’)

Dit is een belangrijke kracht in de Pokemon-franchise, waardoor Mew elke dreiging het hoofd kan bieden. Mew demonstreert deze krachten zelfs bij bepaalde gelegenheden, zoals wanneer het met succes heeft gestreden en verslagen als Mewtwo om de wereld te redden. Als we al deze factoren in ogenschouw nemen, moeten we het schattige kleine beestje niet in twijfel trekken of onderschatten.

9. Eeuwige

Eternatus in de Pokemon-anime
Afbeeldingsbron: The Pokemon Company

De gigantische omvang van Eternatus maakt het de grootste Pokemon die er bestaat, en met dat intimiderende uiterlijk komt een enorme kracht. Eternatus is de bron van het Dynamax- en Gigantamax-fenomeen van de Galar-regio en heeft het unieke vermogen om te transformeren in een wezen dat bekend staat als Eternamax Eternatus.

Helaas is de kracht van Eternatus niets om mee te spotten en heeft het de potentie om de hele Galar-regio in chaos te brengen omdat het de bron is van ‘The Darkest Day’, een evenement waarin zijn onbeheerste kracht Pokemon in heel Galar tot Dynamax veroorzaakte. en teisteren de regio in een oncontroleerbare razernij. Het vermogen om een ​​Pokemon aan te vallen en deze tot Dynamaxing te dwingen, is een andere eigenschap die Eternatus bezit, waardoor het een behoorlijke dreiging is.

Bovendien kan Eternatus ook een Dynamaxed Pokemon uitschakelen, waardoor ze gedwongen worden terug te keren naar hun normale staat door alle deeltjes in het gebied te absorberen, waardoor het onbruikbaar wordt voor andere Pokemon. Vanwege deze factoren en de manier waarop Eternatus het onmiskenbaar krachtige Dynamax / Gigantamax-fenomeen beheerst, komt het gemakkelijk op deze lijst.

8. Lugia

Lugia in de Pokemon-anime
Afbeeldingsbron: The Pokemon Company

Lugia is een van de krachtigste legendarische Pokemon van de Johto-regio, bekend als de bewaker van de zee. Lugia is zeer attent en goedaardig wat Pokemon betreft. Laat je echter niet voor de gek houden; deze Mon’ is een absolute kracht om rekening mee te houden. Lugia heeft zo’n kracht dat hij verwoestende stormen tot 40 dagen lang kan veroorzaken door alleen maar met zijn vleugels te klapperen.

Om ervoor te zorgen dat het niemand kwaad doet met de duizelingwekkende kracht die het in zich heeft, begraaft Lugia zichzelf diep onder de zee en overwintert in eenzaamheid. Bepaalde geruchten over Lugia suggereren dat het tijdens de nacht van een storm kan verschijnen, ondanks dat het een uitzonderlijk zeldzame Pokemon is die historisch gezien bijna nooit is gezien.

Lugia heeft niet alleen een enorme macht over het weer door het creëren van stormen, maar het is ook de leider van het Legendary Bird Trio, Articuno, Zapdos en Moltres en kan ze naar believen bevelen. Lugia is zo’n kracht dat het niet slechts één maar drie legendarische Pokemon bestuurt. Als dat geen indicatie is van zijn kracht, dan weet ik het ook niet meer.

7. Groudon & Kyogre

Kyogre en Groudon in de Pokemon-anime
Afbeeldingsbron: The Pokemon Company

Deze twee legendarische Pokemon staan ​​erom bekend dat ze aan het hoofd staan ​​van de clash tussen Team Aqua en Team Magma. Groudon kan het land uitbreiden en nieuwe continenten maken, evenals vulkaanuitbarstingen en verwoestende droogtes. Aan de andere kant is Kyogre in staat enorme overstromingen te veroorzaken en droogtes te beëindigen.

Deze Pokemon zijn tegenpolen van elkaar, en wanneer ze de strijd aangaan, botsen hun krachten om de ultieme vernietiging te veroorzaken. Bovendien kan Groudon ad Kyogre een nieuwe vorm genaamd Primal Kyogre / Primal Groudon ontgrendelen en hun kracht verder versterken. Deze twee mons zijn ongelooflijk destructief als ze het tegen elkaar opnemen, zo erg zelfs dat de speciale legendarische Pokemon, Rayquaza, het enige wezen was dat erin slaagde tussenbeide te komen en massale schade aan zowel het land als de levenden te stoppen.

6. Ho-Oh

HO-Oh in de Pokemon-anime
Afbeeldingsbron: The Pokemon Company

Ho-Oh voltooit het torenduo naast Lugia en staat bekend als een uitzonderlijk speciale legende in de Johto-regio. Ho-Oh wordt door velen beschouwd als de bewaker van de lucht, begaafd met de buitengewone kracht om de doden tot leven te wekken. Naast deze heilige kracht laat Ho-Oh ook een regenboogspoor achter als het door de lucht vliegt, waardoor het een nogal majestueuze uitstraling krijgt.

Er is een legende rond Ho-Oh, waarin staat dat degenen die het geluk hebben om het tijdens hun leven te zien, eeuwig geluk zullen ontvangen, waardoor deze extra grote gouden kip een nogal goddelijke aanwezigheid krijgt in de franchise. Ho-Oh heeft niet alleen een speciale betekenis en unieke, levensveranderende krachten (letterlijk), maar het is ook een behoorlijke krachtpatser in de strijd, in staat om de beweging Sacred Fire te gebruiken om vlammen te creëren die uniek zijn voor elke andere Pokemon.

5. Rayquaza

Rayquaza in de Pokemon-anime
Afbeeldingsbron: The Pokemon Company

Rayquaza is het laatste lid van het Ancient Pokemon Trio, naast Groudon en Kyogre. Net als de laatste twee Pokemon is Rayqauaza een Legendary met veel kracht. Ten eerste was het het enige wezen dat in staat was om het conflict tussen Kyogre en Groudon te beëindigen, zelfs in hun oervorm, en zo het land te redden van volledige en totale vernietiging. Voor twee koppige krachtpatser Legenaries om alles te laten vallen en te gehoorzamen, geeft Rayquaza aan hoeveel macht en respect het heeft over andere Pokemon.

Rayquaza kan ook mega-evolueren en lijkt de enige Pokemon die buiten de aarde kan reizen om het op te nemen tegen de ruimte-Pokemon, Deoxys. Dit komt omdat Rayquaza al duizenden jaren in de ozonlaag van de Pokemon World leeft. Een van Rayquaza’s orgels bevat evenveel kracht als een Mega Stone, wat een behoorlijk indrukwekkende prestatie is voor deze groene raketachtige draak. Ondanks al zijn oude geschiedenis en controle over andere Pokemon, heeft Rayquaza ook het potentieel om voor een verwoestende dreiging te zorgen als het meer op het kwaad gericht was, omdat het met gemak volwaardige cyclonen kan creëren.

4. Palkia & Dialga

Dialga en Palkia in de Pokemon-anime
Afbeeldingsbron: The Pokemon Company

Deze twee Pokemon vormen de primaire Legendaries van de Sinnoh-regio en bezitten onmiskenbare kracht en capaciteiten. Dialga werkt bijna als een god van de tijd en kan de tijd zelf volledig bevriezen, uitblinken, veranderen en manipuleren, en dit gebruiken om tussen verleden en toekomst te reizen. Aan de andere kant is Palkia in staat om de ruimte te vervormen en nieuwe realiteiten te creëren / de gebeurtenissen in het leven zelf te veranderen.

Deze twee Pokemon hebben banden met de machtige Giratina en een alternatief universum dat bekend staat als de Distortion World. Net als Groudon ad Kyogre, staan ​​Palkia en Dialga bekend om hun enorme wreedheid. Deze twee hebben een ongelooflijk intimiderende kracht; denk aan alle vernietiging die ze kunnen veroorzaken in het leven en bestaan ​​als de dingen tussen hen op de een of andere manier uit de hand lopen.

Gelukkig hebben ze de dreigende dreiging van Giratina in de Distortion World om ze in het gareel te houden – vooral nadat Giritina eerder wraak nam op de schade aan de Distortion World veroorzaakt door het gevecht van Palkia en Dialga. Als Giritina echter niet op zo’n manier had bestaan, is het eng om te bedenken hoeveel schade er zou kunnen zijn aangericht.

3. Giratina

Giratina in de Pokemon-anime
Afbeeldingsbron: The Pokemon Company

Als je dacht dat de krachten van Palkia en Dialga intimiderend waren, wacht dan tot je hoort over het derde en laatste lid van dit legendarische trio, Giratina. Deze Pokemon leeft in een alternatieve realiteit die de Distortion World wordt genoemd en is zeer territoriaal van zijn ruimte en wordt woedend wanneer deze wereld op enigerlei wijze wordt verstoord of geschaad.

Helaas pakken Palkia en Dialga de woede van Giritina op vanwege hun botsing van machten, waardoor veel giftige wolken de Distortion World infiltreren en Giratina’s vrede verstoren. Giratina had geen tijd voor de geschillen tussen deze Legendaries en nam wraak door te proberen ze te doden, waarmee ze oprecht liet zien hoe meedogenloos het kan zijn. Giratina’s natuurlijke kracht en capaciteiten zijn ook niet om te lachen, omdat het de letterlijke mogelijkheid bevat om de werkelijkheid uit elkaar te scheuren en ruimte-tijdvervorming te creëren, waardoor het de overhand krijgt op Palkia en Dialga.

Giratina kan zijn kracht ook vergroten door interactie met een item dat bekend staat als de Griseous Orb of Griseous Core, waardoor het de vorm kan aannemen van zijn Origin Form, de natuurlijke vorm die het behoudt in de Distortion World. In deze Origin-vorm kan Giratina naar believen door dimensies gaan en heeft ze zelfs de kracht om te transformeren in een schaduw om de Distortion World en Pokemon World samen te voegen.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar dat lijkt mij zeker een kenmerk van Giratina’s ware macht. Het kan tenslotte dimensies springen, zijn wereld bewonen en heeft de onmiskenbare overhand op twee legendarische Pokemon, Palkia en Dialga.

2. Mewtwo

Mewtwo in de Pokemon-anime
Afbeeldingsbron: The Pokemon Company

Mewtwo staat binnen de Pokemon-franchise bekend als een van de meest notoir krachtige Pokemon aller tijden. Mewtwo is een biologische kloon van Mew met veranderd DNA, waardoor het de mogelijkheid heeft om de geest te beheersen en te teleporteren. Door extreme genensplitsende experimenten die op Mewtwo werden uitgevoerd door een wetenschapper in het landhuis waar het werd bestudeerd, werd Mewtwo buitengewoon gemeen en ongelooflijk krachtig.

Dankzij alle gensplitsing en verbetering van deze Pokemon om zijn mogelijkheden te vergroten, was Mewtwo snel in staat om uit het landhuis te breken en het gebouw te vernietigen voordat hij de wildernis in vluchtte. Er wordt gezegd dat Mewtwo alleen wordt aangetroffen door trainers die het Indigo-plateau hebben verslagen, wat duidt op de hoogste kracht en het hoge beoordelingsvermogen.

Mewtwo staat algemeen bekend in de wereld van Pokemon als de krachtigste Pokemon die er bestaat, compleet met een hard karakter. Het is meer dan eens voorgekomen dat Mewtwo gevaarlijk dicht in de buurt kwam van het veroorzaken van schade op doemdagniveau aan de Pokemon World. Gelukkig kon Mew ingrijpen voordat het te laat was.

Arceus in de Pokemon-anime
Afbeeldingsbron: The Pokemon Company

Arceus staat bovenaan de lijst met de krachtigste Pokemon die er bestaat vanwege zijn rol om het dichtst bij een goddelijk wezen binnen de franchise te staan, met de overtuiging dat het verantwoordelijk is voor het creëren van alle Pokemon in de wereld, evenals de Sinnoh / Ransei-regio’s. Als een van de oudste Pokemon wordt verwacht dat Arceus een respectabel niveau van kracht zou hebben. Deze Mon’ blinkt echter uit in kracht en is in staat tot enkele van de meest verwoestende vermogens van alle wezens.

Arceus staat bekend als ‘The Original One’ vanwege zijn geschiedenis van het vormgeven van het universum en staat zeer bekend als een van de krachtigste Pokemon ter wereld. Bovendien heeft Arceus duidelijk gezag over andere legendarische Pokemon, de Lake Trio, Palkia, Dialga en Giratina.

Het valt niet te ontkennen dat Arceus de meest ongelooflijk krachtige vaardigheden in de hele franchise heeft: dingen laten verdwijnen, ophouden te bestaan, de tijd stoppen, dingen terugbrengen die zijn vernietigd en de wetten van de natuur verstoren. Trouwens, als Arceus echt alle andere Pokemon heeft gemaakt, betekent dit dat het ook verantwoordelijk is voor het bestaan ​​van elke andere Pokemon in deze lijst. Over macht gesproken!

Dat is het voor de 10 meest krachtige Pokemon. Welke van hen is jouw favoriet? Laat het ons gerust weten in de reacties hieronder. Als je deze lijst leuk vond, kun je ook de rest van onze inhoud bekijken voor meer Pokemon-lijsten, gameplay-gidsen, nieuws en quizzen. We hebben een reeks onderwerpen voor iedereen die een Pokemon-meester wil worden, zoals de 5 beste en slechtste Pokemon-namen, Ash’s 10 beste metgezellen in de Pokemon-animeen de 10 beste Pokemon-rivalen, gerangschikt.

music
youtube music
music city bowl
pandora music
chrome music lab
relaxing music
download music
music apps
music awards 2022
music artists
music awards
music apple
music amazon
apple music
amazon music
apple music replay
amazon prime music
amazon music unlimited
a musical genre
a musical instrument
a music term
a music note
music bowl
music box
music boxing machine
music business worldwide
music bowl score
music bot discord 2022
bill and ted face the music
blossom music center

By uiq51

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *