Hoewel Team Ninja in de loop der jaren zeker druk bezig is geweest en snelle hack-and-slash-actiegames en vechttitels snel achter elkaar heeft uitgebracht, is het een paar jaar geleden dat de studio een nieuw IP-adres heeft onthuld. Dat verandert echter allemaal met Wo Long: gevallen dynastiehet volgende grote project van de Japanse ontwikkelaar.

Wo Long: Fallen Dynasty, afgelopen zomer onthuld tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase, is een Souls-achtige actie-RPG gebaseerd op Luo Guanzhongs 14e-eeuwse historische roman Romance of the Three Kingdoms. Net als Nioh van Team Ninja biedt Wo Long: Fallen Dynasty echter een fantastische kijk op de oude geschiedenis, waarbij bekende verhalen worden verfraaid met demonische krachten en mythische wezens.

Met Nioh-regisseur Fumihiko Yasuda en Bloodborne-producer Masaaki Yamagiwa aan het roer van Wo Long, is het geen verrassing dat de aankomende game een van de meest verwachte games van 2023 is. Hier is alles wat je moet weten voordat je zelf een exemplaar oppakt.

Releasedatum en platforms

Wo Long: Fallen Dynasty verschijnt op 3 maart 2023 op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Als je een Xbox-gamepas abonnee, kunt u zich verheugen op de titel die op de eerste dag in de abonnementsservice komt.

Als dat nieuws je echter hoop geeft dat Team Ninja mogelijk samenwerkt met Microsoft om andere titels op Xbox-consoles te krijgen, zoals bijvoorbeeld Nioh, heeft Wo Long-producer Fumihiko Yasuda slecht nieuws. Volgens de producent is er niet veel mogelijk dat Nioh ooit naar Xbox zal komen.

Omgeving en verhaal

De aankomende actie-RPG speelt zich af in China in 184 na Christus, net voor de val van de Han-dynastie en het begin van de Drie Koninkrijken-periode. Als zodanig bevat de game ook verschillende legendarische figuren uit die periode, waaronder Guan Yu, Zhang Fei, Zhao Yun en Lu Bu. Dit is echter niet zomaar een hervertelling van de oude Chinese geschiedenis. Volgens Team Ninja is Wo Long: Fallen Dynasty een duistere fantasie waarin spelers oude demonen moeten afweren terwijl ze vechten om te overleven.

Team Ninja ging ook dieper in op de naam van het spel en onthulde daarbij behoorlijk wat over het verhaal van Wo Long. Volgens de studio“Wo Long verwijst naar een hurkende draak, die ook verwijst naar een held of persoon van grootheid die nog niet bekend is. Dit is het verhaal van officieren, die later helden zullen worden, tijdens hun ‘onbekende’ periode, en ook het verhaal van de opkomst van een hoofdrolspeler als een ‘niemand’.”

Gameplay

In Wo Long: Fallen Dynasty krijgen spelers de kans om niet alleen het uiterlijk van hun personage volledig aan te passen, maar ook hoe ze besturen. Nadat ze een personage hebben gemaakt, krijgen spelers de optie om een ​​van de vijf “fasen” of gevechtsstijlen te selecteren. Deze dicteren uiteindelijk de statistieken van een personage, het starten van spreuken en welk goddelijk beest hen zal helpen. Bovendien hebben spelers ook de vrije hand om te kiezen welk wapen ze willen gebruiken uit een brede collectie beglazingen, sabels, zwaarden en meer.

De gameplay van Core to Wo Long: Fallen Dynasty is het morele systeem, dat de kracht van zowel je personage als je tegenstanders aangeeft. Door vijanden te verslaan met een hoger moreel dan je personage, stijgt je eigen moreel sneller en vallen er meer waardevolle items weg. Het is echter niet eenvoudig om het op te nemen tegen vijanden met een aanzienlijk hoger moreel. Hoewel de game lineair is en geen open wereld heeft, geeft deze monteur de speler wel enige inspraak in hun benadering van de game. Probeer je vakkundig grote vijanden neer te halen voor enorme beloningen of probeer je Genuine Qi – de vorm van ervaring in het spel – te vermalen om een ​​level omhoog te gaan en nieuwe vaardigheden te ontgrendelen? Beiden hebben zeker hun verdiensten.

Gevechten in Wo Long zullen gebaseerd zijn op traditionele vechtsporten, volgens Team Ninja, en zullen sierlijke bewegingen en afbuiging benadrukken. Net als het houdingssysteem van Sekiro, hebben de vijanden van Wo Long geestmeters die hun niveau van agitatie aangeven, met aanvallen en perfecte parries de snelste manier om het te laten stijgen en je tegenstanders open te stellen voor een dodelijke aanval.

In GameSpots Wo Long: Fallen Dynasty-voorbeeldprees Phil Hornshaw de strijd van het spel en schreef:

“De snelle gameplay, de verscheidenheid aan aanvalsopties en het push-and-pull-karakter van het spirit-systeem zorgen ervoor dat Wo Long aanvoelt als een frisse draai aan Souls-achtige games. Het legt de moeilijkheidsgraad en vaardigheid vast die spelers leuk vinden aan het genre, terwijl een ander soort actiegame-gevoel pushen, een die meer lijkt op sommige van de andere titels van Team Ninja.Hoewel we Wo Long nog niet allemaal in actie hebben gezien, geeft de demo van Team Ninja geweldig werk door een momentopname te geven van een moeilijk spel dat begint op dezelfde plek als andere Souls-likes en gaat in een opwindende nieuwe richting.”

Team Ninja heeft verklaard dat Wo Long: Fallen Dynasty de meest uitdagende game tot nu toe zal zijn. Dit weerhield de studio er echter niet van om af te zien van het opnemen van moeilijkheidsgraden.

Multiplayer

Hoewel de game misschien geen moeilijkheidsgraad heeft, zit er een zilveren voering in de multiplayer-optie van de game, die spelers de mogelijkheid geeft om een ​​vriend op te roepen tijdens zware gevechten.

Aanhangwagens

De onthullingstrailer van Wo Long: Fallen Dynasty heeft de gameplay misschien verdoezeld, maar het gaf ons wel een idee van wat we konden verwachten van de volgende game van Team Ninja en een releasedatum in 2023. Daarin zien we de val van wat vermoedelijk de Han-dynastie is door toedoen van een demonisch leger, gevolgd door de oproep van onze held om te vechten.

Hoewel deze volgende video geen trailer is, geeft hij je wel een goed beeld van hoe Wo Long: Fallen Dynasty speelt terwijl we je vijftien minuten van de demo laten zien. Daarin gebruiken we de glaive om soldaten neer te halen en het op te nemen tegen een vormveranderende generaal.

De nieuwste trailer voor Wo Long: Fallen Dynasty is uitgebracht in december 2023 en bevat een nadere blik op enkele van de bazen, personages en levendige locaties waarin de game zich afspeelt. voorbestellingen.

Hoe voorbestellen

Wo Long: Fallen Dynasty kan momenteel digitaal worden gereserveerd via Stoom, de PlayStation-winkelen de Microsoft-winkel. Je kunt ook een fysiek exemplaar van de game reserveren via GameStop, Beste koopen Amazone.

Er zijn twee versies van Wo Long: Fallen Dynasty beschikbaar voor pre-order: Standard Edition en Deluxe Edition. Indien vooraf besteld, worden beide versies geleverd met de pantsersets Zhuque en Baihu. De Deluxe Edition bevat ook een digitaal kunstboek, een digitale mini-soundtrack en de seizoenspas van de game, compleet met de Qinglong-pantserset.

De hier besproken producten zijn onafhankelijk gekozen door onze redactie. GameSpot krijgt mogelijk een deel van de opbrengst als je iets op onze site koopt.

70s rock music
music 80s
music 80s rock
music 80 90
music 80s pop
music 8va
music 808
music 8 psu
music 8th note
80s music
8d music
80s dance music
80s music greatest hits
80s music videos
80s music artists
80s rock music
80s country music
80s music quiz
8 bit music maker
music 90s
music 90s rock
music 9 fresno state
music 90s pop
music 90s hip hop
music 90s country
music 90 berkeley
music 9/11
music 963 hz
90s music
9jaflaver music

By uiq51

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *